Лийдс спря серията си от 6 поредни загуби във Висшата лига след драматично 2:1 над Норич, което отдалечи тима на 4 точки от зоната на изпадащите. Това бе първи успех и за новия треньор Джеси Марш. 

Родриго откри за домакините в 14-ата минута след удар и рикошет в Бен Гибсън, въпреки че гостите протестираха за засада на Патрик Бамфорд. Емоциите настъпиха в самия край. 

Домакините пропуснаха серия положения и удариха греда преди в 75-ата минута гостите да получат дузпа. Последва обаче преразглеждане от ВАР и реферът отмени решението си, което едва не доведе до сбиване. 

След нова греда за Рафиня в 91-ата минута Канарчетата изравниха, след като Теему Пуки намери Кени Маклейн и той вкара отблизо. В 94-ата обаче, Рафиня се измъкна, преодоля вратаря и върна към Гелхард, който вкара за 2:1. В 96-ата минута Пуки пропусна от близо да изравни за 2:2. 

В друг мач Уест Хям надви Астън Вила с 2:1 и запази шансове за Топ 4, увеличавайки актива си до 48 точки. Украинецът Андрий Ярмоленко влезе от пейката и откри в 70-ата минута, след което посочи към небето и се разплака. Пабло Форналс направи 2:0 в 82-ата минута, като и при двете попадения асистенциите бяха на Саид Бенрама. Джейкъб Рамзи върна един гол, но той не бе достатъчен за Вила.